Проект “Козачок” розпочато!

Фото об’єкта до початку робіт

Фото об’єкта до початку робіт


Зібрано: 26 767,62 грн. з 40 000 грн

70%

Витрачено: 26 767,62 грн. з 26 767,62 грн.

100%

Для нас це важливий проект, напрацювання якого ми будемо використовувати у подальшому, від написання цільової програми і підписання договору до підписання акта приймання-передачі та публікації звіту про результати нашої роботи. Для садочка це важливий проект, тому що його втілення дасть закладу можливість почати працювати. Для дітей це важливо, оскільки там буде красиво та цікаво!)

❗️Просимо всіх учасників спільноти Б50 та всіх, кому не байдужа наша справа і хто має можливість, підтримати цей проект коштами та добрим словом.❗️

Отже, про сам проект:

До нас звернулося керівництво дитячого закладу “Козачок”, що у Бучі, з проханням про допомогу з оздобленням бомбосховища площею 200 кв. метрів. Після огляду місця роботи ми підготували Специфікацію робіт та Смету-кошторис з витратами, які нам необхідно здійснити на матеріали та інструмент (звісно, рахували тільки те, що потрібно та що можемо купувати офіційно за безготівковим розрахунком зі спеціально створеного під проект рахунку нашої організації).

Нам необхідно зібрати близько 40 000 грн, щоб підготувати приміщення бомбосховища, що надасть можливість закладу почати працювати.

Ми вдячні усім, хто нас підтримує, тому що ваша допомога є частиною тієї роботи, яку ми робимо!

UPDATE:

Додаткова інформація: щодо фарби є попередня домовленість з одним із провідних українських виробників про те, що він дасть фарбу, а також людину й обладнання для професійного фарбування. Поки кошторис не змінюємо; якщо все складеться так, як ми розраховуємо, надлишок коштів витратимо на додаткове облаштування комфорту для дітей, на художнє оздоблення або на наступні проекти, бо цей дитячий садок розглядаємо як пілотний проект, на основі досвіду якого реалізовуватимемо схожі задачі в Києві та на Київщині.

Уточнення та пропозиції (обґрунтовані) вітаються. Обговорення – у групі Телеграм Б50 ВОЛОНТЕРИ.

Робочий процес, 10.09.2022