Травень 2022: роботи і волонтерів стає дедалі більше

У травні волонтери з Б50 продовжили прибирати та відновлювати населені пункти Київщини, понищені росіянами.

Зокрема, допомагали комунальникам у Бородянці, в одному з найбільш зруйнованих містечок нашої області (центр Бородянки знищений на 90 %!!!). Ми провели генеральне прибирання майже 200 кімнат у модульних будинках, а також облаштували дитячий майданчик біля них, щоб люди, які втратили власне житло, змогли комфортно заселитися до нових домівок, а їхні діти змогли радіти навіть під час війни. Крім того, сортували гуманітарку, розчищали вулиці, саджали дерева, лагодили паркани і навіть чистили каналізаційні люки.

Також продовжували допомагати нашим військовим — завзято рили окопи.

Ще у травні ми зрозуміли, що Б50 Волонтери — не лише про прибирання! Роздобули 20 кг парафіну і запустили виробництво окопних свічок для захисників. Такі свічки освічують й зігрівають воїнів в укриттях. З їхньою допомогою можна навіть підсушити одяг чи приготувати їжу. Наразі запити на свічки отримуємо з різних областей (Харківська, Херсонська, Донецька, Київська …), на постійній основі забезпечуємо ними полк «Азов».

Загалом у травні 2022 року 167 волонтерів Б50 здійснили 16 виїздів у різні локації на Київщині. Спільнота зростала, а робота набирала обертів)))

Модульне містечко у Бородянці
Модульне містечко у Бородянці
Модульне містечко у Бородянці
Модульне містечко у Бородянці
Дитячий майданчик біля модульного містечка у Бородянці
м. Бородянка
м. Бородянка
Окопи, Київщина
Окопні свічки від Б50