Липень 2022: робота кипить

Липень 2022 року був дуже багатим на події та подарунки, а також порадував кількістю нових волонтерів та об’ємами виконаної роботи)))

Цього місяця у Б50 стартував новий етап програми ліквідації наслідків окупації — нарешті наші волонтери почали відбудовувати житло! Раніше ми займалися консервацією і тимчасовим ремонтом, а зараз опікуємося відновленням цілого об’єкта!

Наше перше відновлення відбувалося у новому для Б50 місці — у місті Макарів. На подвір’ї вул. Довга, 150 будинку геть не лишилося, встояли лише старенькі прибудови. Тому задача була масштабною — перетворити літню кухню на теплу оселю на зиму. Наші волонтери впоралися на відмінно: утеплили стіни, зробили стелю, каналізацію та вентиляцію, підвели воду, об’єднали дві кімнати, замінили двері, вставили вікно, провели електрику. Тож тепер господарі (милі пенсіонери) матимуть тепле житло на зиму)))

У липні волонтери Б50 уперше розбирали багатоповерхівку в Ірпені та традиційно багато працювали у Мощуні (кооперативи «Шлакоблочник», «Перець», садове товариство «Пуща Водиця»): прибирали завали, готували будинки до зими (лагодили дахи, вікна), розчистили місце під модульний будиночок для чарівної пані Валентини.

Місяць був багатим на подарунки — ними нас порадували München Hilft Ukraine та Руслан Горовий. Тепер ми маємо нові генератор, перфоратори, бензопили, дрилі, зварювальний апарат, набір інструментів і ще багато-багато всього крутого та потрібного)))

Загалом у липні 350 волонтерів здійснили 14 поїздок, працювали у пекельну спеку та літній дощ і продовжували завзято допомагати людям)))

с. Мощун
Доставка питної води в с. Мощун
м. Ірпінь
м. Іріпнь
м. Ірпінь
м. Ірпінь
м. Ірпінь
Два Руслани і два подарунки
Козина ферма, с. Мощун