Шукайте «Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians» в Алітусі (Литва)!

Наша перша (і сподіваємось, не остання))) міжнародна фотовиставка завітала у Литву разом зі своїми героями – неймовірними волонтерками Б50!

«Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians» – це мандрівний медіапроєкт про звичайних українців, які п’ять днів на тиждень намагаються жити звичайним повноцінним життям у незвичайному світі, де обстріли балістичними ракетами стали дивною нормою, а на вихідних перетворюються на волонтерів-супергероїв і допомагають ліквідовувати наслідки російської навали.

Мета виставки – продемонструвати волю українців допомагати одне одному у важкі часи війни та подякувати за стійкість і незламність духу учасникам нашої спільноти, які навіть під постійними ракетними обстрілами не полишають шляху волонтерства. «Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians» експонуватимуться в ратуші Алітуса. Саме в цьому мальовничому містечку був відкритий перший у Литві український реєстраційний центр. Саме звідси гуманітарна допомога регулярно вирушає до українських міст, зокрема до Кременчука – міста-побратима Алітуса. Саме тут мешкає Оксана Кириченко, одна з Друзів Б50, яка й домовлялася щодо організації виставки.

Офіційне відкриття «Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians» відбулося 30 жовтня за участі місцевої адміністрації, активісток Б50 та волонтерів з Алітуса.

Дівчата з Б50 представили діяльність спільноти та розповіли про виставлені фото, багато спілкувалися з литовцями, відповідали на їхні питання. Також від імені нашої організації передали литовцям офіційні подяки за надану гуманітарну допомогу, небайдужість та підтримку України.

Вдячні нашим друзям з Литви, зокрема Оксані Кириченко та Муніципалітету міста Алітус, за сприяння в організації фотовиставки і за підтримку спільноти Б50 у цей непростий час. 

«Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians» можна побачити з 1 по 30 листопада за адресою: Міська ратуша міста Алітус (у фойє), адреса: Rotušės a. 4 LT-62504, ПН-ЧТ: 08:00-17:00, ПТ: 08:00-15:45.