“Chronicles of the Unknown Superheroes/Ukrainians” відтепер і в Угорщині!

Другим містом, яке вирішило відзначити другу дату російського вторгнення в Україну, показавши наслідки руйнувань та незламність українців, стала столиця Угорщини, Будапешт.

Місто на двох берегах приймає виставку в одному з центральних районів міста, 9-му Округу, який називають Ференцварош. Тут на одній із мальовничих площ міста розміщено плакати фоторозповіді  “Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians”.

Мета нашої виставки – продемонструвати волю українців допомагати одне одному у важкі часи війни та подякувати за стійкість і незламність духу учасникам нашої спільноти, які навіть під постійними ракетними обстрілами не полишають шляху волонтерства.

Ми показуємо світу наслідки і спустошення, залишені російськими військами на Київщині, руйнування, які вони продовжують приносити щоденними обстрілами. Ця виставка – про волю до боротьби, мужність перед випробуваннями, віру в майбутнє.

“Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians” була представлена 24 лютого. Виставку розміщено в Пешті на оновленій площі Bakáts біля Церкви Святого Франциска Ассізького. Експозиція була організована за підтримки адміністрації 9-го округу Будапешта, її представила заступниця мера округа Жужанна Дьоме (Zsuzsanna Döme).

Заступниця мера 9-го округа Жужанна Дьоме біля виставки “Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians” в Будапешті

Побачити виставку під відкритим небом можна з 24 лютого по 21 березня. Вхід вільний.

Запрошуємо відвідати виставку, взяти з собою друзів і знайомих, розповісти про щоденну боротьбу українців та показати свою підтримку.