Запоріжжя, Суми, Миколаїв і Херсон прийматимуть «Міцніших за цеглу» цієї весни!

Протягом року перший медіапроєкт спільноти Б50, фотовиставка «Міцніші за цеглу», відвідав 14 областей України, де експонувався на 20 локаціях і познайомив не одну тисячу людей з волонтерством відновлення.

Тепер, перезимувавши в Івано-Франківську, фотовиставка Б50 відновлює свою всеукраїнську мандрівку! Цієї весни вона експонуватимуться у чотирьох обласних центрах України. Так, мешканці та гості Запоріжжя, Сум, Миколаєва і Херсона зможуть побачити фотографії невтомних волонтерів спільноти Б50, яка однією з перших почала відновлювати від наслідків російської агресії в Україні звільнені громад.

Мета виставки – надихнути глядачів незламністю активних українців і мотивувати долучатися до волонтерства відновлення. Ми також сподіваємося, що зображена на світлинах діяльність волонтерів Б50 стане своєрідною моральною підтримкою для мешканців прифронтових і прикордонних Запоріжжя, Сум, Миколаєва і Херсона, показуючи, що люди не лишаються самі зі своїми зруйнованими домівками і що відновлення можливе.

Цієї весни «Міцніші за цеглу» експонуватимуться на таких локаціях:

Фотовиставка Б50 закінчить свою всеукраїнську мандрівку у травні 2024 року, провівши у дорозі рівно рік (саме у травні 2023 року відбулась презентація «Міцніших за цеглу» на столичному скляному мосту) й відвідавши за цей час більшість областей України, від Києва до Херсона.

Запрошуємо відвідати фотовиставку Б50 у вашому місті!