«Chronicles of the Unknown Superheroes/Ukrainians» гостюють у Будапешті (+відео)

Продовжується європейське турне міжнародної фотовиставки Б50. Наразі “Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians” експонуються в Будапешті. Саме тут, на площі Bakáts біля Церкви Святого Франциска Ассізького, угорці можуть оглянути світлини активістів Б50 і побачити, як невтомні українці допомагають одне одному під час війни – ліквідовують руйнування, залишені росіянами, й облаштовують комфортні укриття для дітей. Таким чином мешканці і гості Будапешта познайомляться з волонтерством відновлення і, сподіваємось, долучаться до діяльності нашої спільноти.

На виставку завітала дочка Flóra Horváth, яка допомогла нам усе скоординувати в Будапешті і перекладала підписи до виставки. Дівчинку звати Lotte, вона ходить до школи разом з дітьми українських біженців і вчить українську мову. Ми дякуємо Флорі, а також Kitti Ignáth за допомогу з організацією і щиро сподіваємось, що наша виставка знайде відгук в угорців!

Як проходить експозиція “Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians” у Будапешті, дивіться у сюжеті каналу 9Tv-Ferencváros Televíziója. У відео можна увімкнути українські субтитри.

У Будапешті виставка триватиме до 21 березня, тож ви ще встигаєте завітати!