Завершено регіональний етап P.AGE!

Ми це зробили – сформували й відправили комплекти з 50 сучасних розвивальних україномовних книжок у 5 бібліотек Сумської, Миколаївської, Чернігівської, Донецької та Харківської областей! Тож другий (регіональний) етап P.AGE фактично реалізовано!

Але на цьому проєкт не закінчується, бо попереду третій (всеукраїнський) етап, у рамках якого спільнота Б50 передасть 2 500 книжок у 50 бібліотек на півдні, півночі та сході України. Тож, долучайтеся до P.AGE донатом на книжки))

ХОЧУ ДОПОМОГТИ СПІЛЬНОТІ Б50

Згадаємо, які бібліотеки взяли участь у другому етапі проєкту:

Як бачимо, 50 книжок від Б50 якісно доповнять кожну з названих бібліотек, допоможуть місцевим дітям краще пізнати світ і себе, зроблять їхнє життя цікавішим, сприятимуть українізації молоді!

Дякуємо усім причетним, особливо нашим донаторам і партнерам. Зокрема, Новій пошті, яка безкоштовно доставляє комплекти книжок до бібліотек і документи, підписані бібліотеками, до спільноти Б50.

Радіємо, що змогли реалізувати такий цікавий і потрібний проєкт, чекаємо на фідбек від шкіл та учнів. А також готуємося запускати фандрейзингову кампанію для забезпечення 50 бібліотек-учасниць всеукраїнського етапу крутою розвивальною літературою. Тож слідкуйте за новинами!