Апдейт щодо ремонту дитячого укриття в Бородянці

Ось уже місяць волонтери Б50 з проєкту Реконструкція регулярно їздять у Бородянку, де готують до перевтілення укриття дитсадка «Колосочок». Тут потрібно провести ремонт у трьох приміщеннях загальною площею 115 км. м, а саме: поштукатурити стіни; пофарбувати стіни і стелю; доопрацювати систему освітлення у великій кімнаті; ізолювати труби опалення у великій кімнаті та коридорі. 

Принагідно дякуємо центральному офісу торгової компанії TakeOff, який фінансує ремонт в цьому укритті. А також закликаємо усіх небайдужих підтримати діяльність Б50 донатами, які підуть, зокрема, на закупівлю фарб, адже попереду найцікавіше – розмальовка 😊

ХОЧУ ДОПОМОГТИ СПІЛЬНОТІ Б50

Отже, що ми встигли зробити))) Наразі волонтери Б50 усунули недоліки і пошпаклювали стіни, поґрунтували стіни й стелю, пофарбували у кілька шарів стіни, зробили ізоляцію труб. У коридорі і вхідній групі ще тривають ремонтні роботи. А велика кімната уже повністю готова до розфарбовування, тож зовсім скоро тут почнеться магія від волонтерів зі Сховків. Слідкуйте за новинами! А також долучайтеся до робочих поїздок з Б50!