Питання логістики під час волонтерства вирішується набагато легше, якщо є власний автопарк (хай і невеликий). У цьому вже неодноразово пересвідчилася активісти Б50.

Відколи у нас з’явилися власні колеса стало простіше організовувати перегляди майбутніх об’єктів допомоги, добиратися до локацій, перевозити будматеріали та інструмент (багато інструменту))), доставляти гуманітарні вантажі.

До речі, ви можете допомогти нам з заправкою волонтеромобілів, натиснувши кнопку нижче. Заздалегідь вдячні!

ХОЧУ ДОПОМОГТИ СПІЛЬНОТІ Б50

Розповідаємо про автопарк Б50.

Свої перші колеса – червоний Opel Astra – спільнота Б50 отримала навесні цього року від друзів з Литви. Машина була взята на облік за процедурою пільгового розмитнення і відразу почала виконувати свою місію – перевозити волонтерів на роботи в населені пункти Київщини. Вдячні нашим волонтерам-друзям з Литви за такий корисний подарунок і за підтримку загалом!

Улітку автопарк Б50 поповнився надійним вантажопасажирським бусом Kia Pregio, що має 6 місць для пасажирів та може везти 1200 кг ваги, оснащений просторим багажним відсіком. Така машина дуже допомагає під час перевезення будматеріалів, інструменту та волонтерів!  Бус ми отримали завдяки пану Валентину, тату нашої активної волонтерки Юлії. Вдячні пану Валентину за внесок у діяльність спільноти Б50!