Вільнюс приймає Chronicles of the Unknown Superheroes/Ukrainians!

Продовжується європейське турне міжнародної фотовиставки Б50 Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians. Цей мандрівний медіапроєкт спільноти Б50 розповідає про звичайних українців, які п’ять днів на тиждень працюють на звичайних роботах, намагаються жити звичайним життям у світі, наповненому ракетними обстрілами й безглуздим терором, а на вихідних перетворюються на волонтерів супергероїв.

Світлини невтомних активістів Б50 уже відвідали ТбілісіЖеневуАлітус, а від сьогодні експонуються
у Вільнюсі.

До 1 березня 2024 року Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians гостюватиме у Музеї окупацій та боротьби за свободу. Музей відкрито в 1992 році у колишній штаб-квартирі КДБ (на жаль, литовці не гірше за українців розуміють наслідки панування росії). Понад 80 000 людей відвідують цей музей протягом року, більшість із них – туристи з різних країн світу. Запрошуємо вас долучитися до них і відвідати фотовиставку Б50 (між іншим, для українців вхід безкоштовний!).

Музей окупацій та боротьби за свободу знаходиться за адресою: Aukų g. 2A, LT-01113 і працює з 10:00 до 18:00 (середа – субота), з 10:00 до 17:00 (неділя).