Зустрічайте «Chronicles of the Unknown Superheroes/Ukrainians» у Копенгагені!

Триває європейська мандрівка міжнародної фотовиставки Б50, і третім європейським містом, яке наразі приймає «Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians» (одночасно з Гамбургом і Будапештом!), став Копенгаген.

Мешканці та гості столиці Данії відтепер можуть на власні очі побачити масштаб і руйнівні наслідки російського вторгнення в Україну, а також відчути силу та незламність наших волонтерів, які попри війну, що триває, намагаються налагодити мирне життя на Київщині та допомагають одне одному у цей непростий час.

«Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians» можна буде побачити в Копенгагені у Nørrebrohallen в районі Nørrebro.

Nørrebrohallen – спортивний та культурний центр, який раніше використовувався як трамвайне депо, а наразі був реконструйований і управляється муніципалітетом Копенгагена. Основний напрям діяльності закладу – спорт, але центр також має бібліотеку, кафе, конференц-холи, коворкінг, а головне – проводить виставки та різні культурні заходи.

На цій локацій світлини виставки доступні до перегляду на Стіні митців за адресою:  Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, з 1 по 31 березня у такий час:

  • ПН – ЧТ: 06:45 – 23:15;
  • ПТ – 06:45 – 21:15;
  • СБ – НД: 08:45 – 21:15.

Данською мовою про виставку можна дізнатись на сайті kk.dk.

Запрошуємо усіх мешканців і гостей міста відвідати «Chronicles of the Unknown Superheroes Ukrainians»!