Волонтери Б50 завершили ремонти у двох дитячих укриттях!

Ми це зробили: у двох навчальних закладах, що беруть участь у проєкті Сховки, завершилися ремонтні роботи в укриттях.

Перший етап певтілення сховків у Новогребельській гімназії та дитсадку «Колосочок» у Бородянці став можливим завдяки нашим невтомним волонтерам і спонсорам – центральному та українському офісам торгової компанії TakeOff, які профінансували закупівлю необхідних будматеріалів.

Далі розповідаємо про кожне укриття.

Новогребельська гімназія

Тут перед волонтерами Б50 стояло завдання з ремонту трьох невеликих кімнат, які використовуються вихованцями садочка, й однієї великої, де пересиджують тривогу учні початкової школи. Ремонт у малих кімнатах завершився ще в липні, а от серпень волонтерська ремонтна команда з проєкту Реконструкція присвятила перевтіленню великої.

Тут було демонтоване аварійне тинькування на стінах, виконані штукатурні роботи, гідроізоляція стін, ґрунтування та фарбування стін і стелі, ремонт підлогового покриття, покращення системи освітлення. Тут стало світло, просторо, безпечно! Навіть без малюнків, завдяки тому, що волонтерам Б50 вдалося вирішити проблеми з підтіканням стіни, укриття допустили до експлуатації. Гімназія в селі Нова Гребля запрацювала в очному режимі!

Дитсадок «Колосочок», Бородянка

Тут волонтери Б50 проводили ремонт у трьох зонах: великій кімнаті, коридорі та вхідній групі. На всій площі усунули недоліки стін й стелі, поштукатурили, поґрунтували й пофарбували стіни і стелю, ізолювали труби опалення, покращили систему освітлення.

Надалі на ці два об’єкти чекає розмальовка! Тож усе найцікавіше, найгарніше, найяскравіше попереду! Слідкуйте за новинами! А також долучайтеся до діяльності спільноти Б50!