Закінчився перший зимовий і останній волонтерський місяць 2023 року. Звичайно, він був насиченим і, звичайно, ми вам про все розкажемо 😊 Але насамперед подякуємо всім, хто долучається до волонтерства разом з Б50 і підтримує нас матеріально!

ХОЧУ ДОПОМОГТИ СПІЛЬНОТІ Б50

Активісти з проєкту Приберемо! не зраджували традиціям і майже щовихідних працювали у Мощуні.

Волонтери Б50 з проєкту Сховки завершили трансформацію дитячого укриття в Новій Греблі! Тут було дуже багато роботи, але ми впоралися і тепер гімназисти мають безпечний яскравий простір на випадок повітряних тривог, яких останнім часом стало набагато більше.

Також почали перевтілювати нове дитяче укриття – у  Заворицькій гімназії (Броварський район Київської області). Наразі тут триває ремонт силами активістів Б50 з проєкту Реконструкція.  Після них цією локацією займуться волонтери з проєкту Сховки.

У рамках проєкту P.AGE спільнота Б50 передала комплекти з 50 сучасних україномовних розвивальних книжок у 4 бібліотеки у різних куточках країни:

Фотовиставка «Міцніші за цеглу» експонувалася у Харкові та ще 2 місяці (до 28.02.2024) експонуватиметься в Івано-Франківську. Тож ласкаво просимо!

Волонтери Б50 та їхня робота у дитсадку «Козачок» потрапила на шпальти німецького видання TAZ, журналісти якого відвідали деокуповану Київщину, зокрема Бучу і Мощун. Про враження німецьких журналістів від Бучі, Мощуна та роботи активістів Б50, розповідаємо тут.

Також у грудні ми дуже активно відзначили День (тиждень) волонтера, а саме:

  • представники спільноти відвідали 12-й Форум розвитку громадянського суспільства«Що дасть нам силу»;
  • директор Б50 Руслан Габдулов взяв участь у стрімі-бесіді «Робота волонтерів»;
  • долучилися до фотовиставки на Скляному пішохідно-велосипедному мосту, організованої Департаментом суспільних комунікацій КМДА;
  • взяли участь у церемонії Волонтерська премія – 2023;
  • стали Миколаями для дітей з прифронтових сіл;
  • святкували свій день у колі рідних волонтерів.

Закінчився місяць, закінчився рік, але не закінчилося наше бажання допомагати людям, які цього потребують! Дякуємо всім, хто був з нами! Далі – більше, працюймо!